İstanbul 2 Nolu Barosu tarafından düzenlenen ve Genel Başkan Yardımcımız İstanbul Milletvekilimiz Sn.Feti Yıldız’ın teşrifleriyle gerçekleştirilen “Önce Ülkem ve Milletim” temalı toplantıya katıldık.
İstanbul 2 Nolu Barosu tarafından düzenlenen ve Genel Başkan Yardımcımız İstanbul Milletvekilimiz Sn.Feti Yıldız’ın teşrifleriyle gerçekleştirilen “Önce Ülkem ve Milletim” temalı toplantıya katıldık.
Kıymetli hukukçularımızla bir araya geldiğimiz ve Terörsüz Türkiye konusu başta olmak üzere bir çok değerlendirmenin yapıldığı bu buluşmadan dolayı 2 Nolu Baro Başkanı Av. Yasin Şamlı, Başkanvekili Av.Niyazi Paksoy ve yönetimine teşekkür ediyorum.
Genel Başkanımız Sn.Devlet Bahçeli’nin işaret ettiği hedefler doğrultusunda çalışmalarımızı sürdürüyoruz.
Bu haberi paylaş
arrow_back
Önceki Haber
TBMM Başkanvekili, İstanbul Milletvekilimiz Sn. Celal Adan ile birlikte 21. Uluslararası MÜSİAD EXPO Fuarı kapsamında düzenlenen Gala Programı’na katıldık.
Sonraki Haber
Beylikdüzü İlçe Başkanlığımızın düzenlediği Muhtarlarımız ve Azalarıyla Buluşma Programı’na katılım sağladık.
arrow_forward
İlgili Haberler
Tümünü gör
arrow_forward
Genel Başkanımız Sayın Devlet BAHÇELİ’nin yapmış oldukları yazılı basın açıklaması.
Türk milliyetçiliğinin kurumsal kalesi Milliyetçi Hareket Partisidir. Milliyetçilik bayrağı da hür ve bağımsız bir şekilde Milliyetçi Hareket Partisi’nin burçlarında dalgalanmaktadır.
Söz konusu insan hayatıysa hepimizin güç birliğiyle sorunun çözümü için çalışmamız, her şeyden önce bizim insanlık vazifemizdir.