Gündem

Sayın Semih Yalçın: Soner Yalçın, madem eskiye uzanan referanslara çok meraklı, kendisine Ülkücü Hareketin fikir evreninde çok önemli yer tutan bir sloganı hatırlatalım:

1 dk okuma süresi

Genel Başkan Yardımcımız Sayın Prof. Dr. Edip Semih Yalçın sosyal medya üzerinden yayınladığı mesajda, “Soner Yalçın, madem eskiye uzanan referanslara çok meraklı, kendisine Ülkücü Hareketin fikir evreninde çok önemli yer tutan bir sloganı hatırlatalım: ‘Ne Amerika Ne Rusya, Ne Çin, Her Şey Türk Tarafından, Türk’e Göre, Türklük İçin!’” dedi.

Açıklama şu şekilde:

Entel dantel solculukta meydanı kimselere bırakmayan Soner Yalçın, Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli sözde antiemperyalist devrimci zihniyetin foyasını meydana çıkarınca pek içerlemiş olmalı ki bize çamur atmak için eski defterleri açmış.

Sayın Genel Başkanımıza hak vermekle yetinecek erdemi gösteremeyen Soner Yalçın, Nazi örgütlenmesinden ilham aldığımız yalanından girip arkamızda ABD sermayesinin bulunduğu bühtanından çıkmış.

Bu solcuların entel takımı da iftiracı, sokak takımı…

Soner Yalçın, madem eskiye uzanan referanslara çok meraklı, kendisine Ülkücü Hareketin fikir evreninde çok önemli yer tutan bir sloganı hatırlatalım: “Ne Amerika Ne Rusya, Ne Çin, Her Şey Türk Tarafından, Türk’e Göre, Türklük İçin!”

Milliyetçi-Ülkücü Hareket geçmişte antiemperyalistti, bugün de antiemperyalisttir, bu hakikat yarın da değişmeyecektir.

Küresel sömürünün her türlüsüne karşı olmak ve bu yolda mücadele etmek, Türk milliyetçiliği ülküsünün temel ilkelerindendir.

Ülkücü Hareketin ABD’nin çıkarları için zararlı ve tehlikeli görülerek mimlendiği, kullanılmaya müsait solcu akımlarınsa Türkiye’nin uyanışını baskılamak üzere Amerikan sermayesince desteklendiği CIA raporlarına girmiştir.

Mazide komünizmi siyasal bir külte, içi boş bir fikir romantizmine dönüştüren ateşli devrimciler; düştükleri inanç körlüğü anaforunda karşıt görüşleri ıskalamakla kalmadılar, ülke ve dünya gerçeklerinden de koptular.

Solcu militanlar, kullanıldıklarının farkına varmasalar da en azından geçmişte az bilinçli ama içi boş antiemperyalist eylemler koyardı.

Bugünün solcularıysa küresel aktörlerin emrindeki moronlar gibi.

İlgili içerikler
GündemMHP Grup Toplantıları

Liderimiz Devlet Bahçeli’nin 16 Nisan 2024 tarihli MHP Grup Toplantısı Konuşması

14 dk okuma süresi
Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin 16 Nisan 2024 tarihli MHP Grup Toplantısı’nda yapmış oldukları konuşma şu şekildedir: Değerli Milletvekili Arkadaşlarım, Saygıdeğer Misafirler,…
GündemMHP Grup Toplantıları

Liderimiz Devlet Bahçeli’nin 20 Şubat 2024 tarihli MHP Grup Toplantısı Konuşması

19 dk okuma süresi
Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin 20 Şubat 2024 tarihli MHP Grup Toplantısı’nda yapmış oldukları konuşma şu şekildedir: Değerli Arkadaşlarım, Muhterem Misafirler, Basınımızın…
Gündemİstanbul'dan HaberlerVideo

Algı belediyeciliğine son. 31 Mart MHP Reklamı

1 dk okuma süresi
MHP İstanbul Reklamı | 31 Mart’ta, algı ve sosyal medya belediyeciliğine son. Reklamla değil, hizmetleAlgıyla değil, azimleBahaneyle değil, sistemleBirliğin Gücüyle, Hep Birlikte.