Gündem

Sayın Semih Yalçın: Rahmi Turan örneğinde görülmektedir ki MHP düşmanı yazarların alayında ahlaksızlık edepsizlik ve çirkeflik kabuk bağlamıştır.

1 dk okuma süresi

Genel Başkan Yardımcımız ve İstanbul Milletvekilimiz Sayın Prof. Dr. Edip Semih Yalçın’ın sosyal medya üzerinden yayınlamış olduğu açıklama şu şekilde:

Sayın Genel Başkanımızın Hür Dava Partisi hususunda gerekli açıklamayı yapmış olmasına rağmen; yaşlı çakal Rahmi Turan, kuyruklu yalanlarla dolu bugünkü köşe yazısında, “…millet MHP’ye niye oy versin.” diye iki ayağını dikerek avazını yükseltmiş sanki MHP 54 yıllık bir siyasi hareket değilmiş, MHP’liler ülke yönetiminde söz sahibi olmamışlar gibi iftiralar dizmiştir.

R. Turan denen densiz ve tokmak kafalı bunak gazeteci; MHP’ye haksız suçlamalar içeren yazısını yazarak nasıl bir iğrenç haletiruhiye içinde bulunduğunu, nasıl sicilli bir MHP düşmanı olduğunu; Ülkücülere hınç, komünistlere sempati duyduğunu manidar surette kanıtlamıştır.

R. Turan isimli kendini bilmez densizin, MHP liderinin ülkesi için çırpınmasını tek taraflı ve kendi penceresinden değerlendirilmesi, yanlış ve maksatlıdır.

Yaşlı ve bunamış gazetecinin bugünkü satırlarından; sergilenmiş bir kin, düşmanlık, garez ve nefret hisleri taşmaktadır.

Daha öncede ifade ettiğim gibi; Rahmi Turan örneğinde görülmektedir ki MHP düşmanı yazarların alayında ahlaksızlık edepsizlik ve çirkeflik kabuk bağlamıştır.

Çalıştığı gazetelere çıplak kadın resimleriyle tiraj yaptırmakla ünlü “sicilli hayasız” Rahmi Turan’ın, MHP’ye saldırarak elde edeceği hiçbir şey yoktur.

İlgili içerikler
GündemMHP Grup Toplantıları

Liderimiz Devlet Bahçeli’nin 16 Nisan 2024 tarihli MHP Grup Toplantısı Konuşması

14 dk okuma süresi
Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin 16 Nisan 2024 tarihli MHP Grup Toplantısı’nda yapmış oldukları konuşma şu şekildedir: Değerli Milletvekili Arkadaşlarım, Saygıdeğer Misafirler,…
GündemMHP Grup Toplantıları

Liderimiz Devlet Bahçeli’nin 20 Şubat 2024 tarihli MHP Grup Toplantısı Konuşması

19 dk okuma süresi
Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin 20 Şubat 2024 tarihli MHP Grup Toplantısı’nda yapmış oldukları konuşma şu şekildedir: Değerli Arkadaşlarım, Muhterem Misafirler, Basınımızın…
Gündemİstanbul'dan HaberlerVideo

Algı belediyeciliğine son. 31 Mart MHP Reklamı

1 dk okuma süresi
MHP İstanbul Reklamı | 31 Mart’ta, algı ve sosyal medya belediyeciliğine son. Reklamla değil, hizmetleAlgıyla değil, azimleBahaneyle değil, sistemleBirliğin Gücüyle, Hep Birlikte.